Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liera dig med mina andetag

Liera dig med mina andetag
Rymdljuset talar till oss
Vi såg båda livets förslag
I vilsenhetens lugna dag

Tillåt oss att sväva i famn
Av galenskap och lärdom
Låt oss förnimma det namn
Vi i ljuskällans skugga förnam

Att du är jag och oss i ett
Och samma skärvor ondgör oss
Att ekot fyller varje bubbla
Det vet vår sägens talesman

Sanera min tanke i ljusklara händer
Syna min dröm i tankfull dager
När lyckan du vänder
Till vila i samtiden täthet

Din sårade längtan står färdig
Att lekas till kärlek en dag
I fantasins renande färdsätt
Står avsvalnad lava att skåda

Rikedomen står att läsa
I allas våra stjärnefall
Till slut är dystesrhetens regn
Ett färgglatt vaket sediment

Lika barn leka för övrigt
Bäst i skimrande lekar
På bakgården till betongens scen
Där alla för övrigt är lika




Fri vers av Ida Annie
Läst 238 gånger
Publicerad 2017-11-15 22:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ida Annie