Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag håller käften

när jag vet att det ändå inte är någon som lyssnar
på vad jag har att säga vid mitt bord
Alla pratar ju ändå bara i munnen på varann helt
osanna
Allt för mycket vin och bira, såvitt jag förstod
Tröttsamt värre
Ja, så jag satt där med mina ensamma tankar
ända tills jag fick nog
Tackade då kocken så snällt för maten som var så
himla god för att själv sen gå på muggen
och bli av med en synda flod
Ja, ni förstår nog
Även jag hade druckit några bira
Klart att jag hade då vi hade så mycket att fira
Nyårsafton tvåtusen sjutton tillsammans med den
underbara och undersköna Elvira
En storbröstad kvinna i mörkt hår som kan ge vilken man
som helst en tira om han på hennes så goda bröst
råkar hålla på och stirra allt för länge
ha ha ha
Ni skulle ha sett för några år sedan på en fest då hon gav
en kille en sån smocka att de var tvungna
att rulla ut honom på en pirra då han hade slocknat
Fått en blåklocka

Nä, fan vad jag håller på och skrocka
Snackar en massa skit hela tiden
Så nu får jag allt hålla käften
God natt på er
God natt och god morgon...

Ken Cassel
16/11-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 225 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-11-16 06:24



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
God natt själv...:-))
2017-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel