Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min mormor

Så vacker som en bukett rosor
i rofylld dröm.

Himlens stjärnor vaka över dig.

Älvorna i morgondagens dagg
vaggar dig till sömns.

Du blundar och änglar
utan vingar samlas beskyddande
runt dig.

Vi tröstar och låter oss tröstas.
Vi ger värme och låter oss värmas.
Vi ger kärlek och låter oss älskas.

Du finns med mig
i mitt minne, min själ, mitt allt.

Min mormor.
För alltid i mitt hjärta.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-11-16 09:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
så skirt som höstlöven på bar gren
minnesbuketten
av eterneller så sköna
blomman i det gröna

2017-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP