Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MORGON!

Över berget klättrar solen.
Snön ligger pudervit på marken.

Sidensvansarna slåss om de sista rönnbären.




Fri vers (Fri form) av Ezmeralda VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-11-16 09:32



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så vackert målat!
2017-11-16

  Marita Ohlquist VIP
Du målar vackra bilder med dina ord!
2017-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP