Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en blixt


Som en blixt slog det mig

att jag inte kan hålla på så här

att det inte håller

att jag bara skadar mig själv

och andra




Fri vers av Olof Dahlin
Läst 359 gånger
Publicerad 2006-05-31 04:16



Bookmark and Share


  Agnes
Klok insikt i lustig ordlek. :o)
2006-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Olof Dahlin
Olof Dahlin