Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hastigt och inte så Lustigt!

Fjättrad vid mig själv!
Kommer jag att orka!
Det känns inte som att jag orkar mer!




Bunden vers av Mim
Läst 159 gånger
Publicerad 2017-11-16 09:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim