Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sociala jag.

Jag manipulerar och ler, - ingen mina konster ser.

Det kommer naturligt, - så så finurligt.

Dimman skymmer min gestalt, - jag sveper in och krossar allt.

Jag planterar och sår, - av hämnden himmelskt jag mår.

Jag styr och ställer, - du tror att det är dina ord som gäller.




Fri vers (Fri form) av Hogstedt
Läst 213 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-11-16 11:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hogstedt
Hogstedt