Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÅTERVUNNET

hjärtat förfruset
själlös mekanik, det blev
förtidigt död av kärleksbrist

given donation
från en okänd vän
förlängde livet

kroppens motor
återvunnen mekanik
får ännu en tid
göra sin plikt

gåvan, minnesfri
erfaren obesjälad
ren etik

© Bosse 16 november 2017.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 190 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-11-16 12:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten