Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beröring

 

 

 

blicken

nuddar huden

pulserar liv

åtrån

fångar kroppen

ger sig hän

kroppens vibrationer

svämmar över

 

 




Fri vers (Fri form) av Öknens Ros VIP
Läst 343 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-11-16 14:44



Bookmark and Share


  Per Drysén
Så fungerar kärlekens hemliga språk
2017-11-17

    ej medlem längre
Precis så som Du beskriver bekräftelsen, precis så är det som vi reagerar när en viss människa ger dig den där totala uppmärksamheten.
Och om ni båda "klickar" så är det vibrationer som "svämmar över".
Urkraften fungerar så, kärlekens innerliga kraft, den har sitt eget språk.
2017-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP