Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild från Google!


The moment stopped

My eyes was looking right back at you

The moment stopped for awhile

 

You gave warmth and I felt loved

You could have been my women

 

But instead you hesitated

And then you turned and walked away…

 

Copyright" (©)Lars Krister Hedlin 2017-11-16 

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 274 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-11-16 17:52



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ibland blir det inte som man skulle önska...berörande...
2017-11-18

    ej medlem längre
Ett ögonblick som stannar tiden. Sorgligt och berörande skrivet, att se det glida mellan händerna...
2017-11-18

  StinaJ VIP
Drömmar och förhoppning som inte går i uppfyllelse.
2017-11-17

  Karina"Kia"
Känslomässigt starkt skrivet!
2017-11-17

    ej medlem längre
Vemodsvackert.
2017-11-16

    ej medlem längre
Ibland blir kärleken en besvikelse....
2017-11-16

  ULJO
Berörande skaldat
2017-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin