Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Telegram för ett bombat västland

Nej visst, här faller det inga bomber
och inga byggnader blir till grus
men är du udda på något vis
kommer myndigheterna till ditt hus
och då förvandlas du till en lus

inte behöver de uniformer,
de ser precis ut som du och jag
men de är utskickade soldater
som ger sig på den som är svag
för sådan blev Svea Rikes lag




Fri vers av Millner VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-11-16 18:29



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Stark text som väcker tankar!
2017-11-17

  Stay Golden
Many times they wrong.
2017-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Millner
Millner VIP