Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Björnsjälen

 

 

i det vidsträckta landet

är ensamheten vän

tystnaden gör ljudet

anar björnstegen

 

och blir varse styrkan i vårt blod

 




Fri vers (Fri form) av Sanna i badet VIP
Läst 341 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-11-16 20:37



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
En fin dikt som ger tankar...
2017-11-18

  petter rost
Björnstarkt! En knuten muskel av innerlighet i de öde markerna...
2017-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Sanna i badet
Sanna i badet VIP