Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ingår i "Den förlorade barnomsorgen"


FÖRTIDA PUBERTITET ELLER FÖRSENAD

Barn som långt före naturlig pubertitet
i Robinson tidens adolecens får känne-
dom om flera av sina könsorgans funk-
tioner,löper större risk degenereras och
bli missanpassade individer än andra.

Begåvningen anses däremot ligga över
genomsnittet vilket även det kan vara
en orsak till missanpassning i den norm
som samhället utformat.

Att vara långt före utvecklingen än andra
medför därtill ett utanförskap,
och det händer att dessa individer komma
utmärka sig i världshistoriska händelser
på gott och ont.

Individen skall inte vara "före" eller "efter"
sin utveckling,
utan samtida vilket innebär att individen
inte alls utvecklas varken "före"eller "efter"
för utan "olikheter" utvecklas ingenting.

-




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 337 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-11-16 21:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP