Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ändå


Jag har försökt
jag har dragit gränser
jag har känt efter vad jag har för behov
inte tagit skit
jag har försökt bli bättre, göra bättre
jag har spelat olika roller
testat olika sätt att hantera allt
försökt bli en bättre version av mig själv
jag har försökt att inte bli besviken på mig själv, på andra
jag har försökt
men ändå är jag här med all gammal ångest i halsen




Fri vers av Ananas
Läst 313 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-11-16 22:49



Bookmark and Share


  sehnsucht
Den här är så bra. Sån igenkänning men också sån kraft. Skulle gärna hört dig läsa den faktiskt!
2017-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Ananas
Ananas