Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var är min dotter?

Har någon sett min dotter?
Vet någon var hon är?
Nej, det gör ni inte
för hon finns inte här
nej, nu är hon plötsligt borta
hennes skratt bara försvann
och jag vill ropa på henne
även om jag inte kan

Hon var ju alltid nära
jag visste vem hon var
visste att hon fanns där
att hon var underbar
och ibland kunde jag tänka
att hon liknade sin mor
mor som är så ledsen
sorgen vet allt vart jag bor

Hon var alltid så självklar
och hon var bara min
hon från den där drömmen
den som aldrig slog in
jag förlorade det enda
som min flicka hade fått
nu är hon försvunnen
mina känslor går i grått

Jag ser inte min dotter
hör inte hennes namn
det fick en annan flicka
i en annan mammas famn
så jag ser inte min dotter
som jag sett i många år
jag vill bara känna
hur mitt modershjärta slår




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Millner VIP
Läst 375 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-11-16 23:07



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
En av dina bästa texter
2017-11-17

  Marita Ohlquist VIP
Berörande om saknad!
2017-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Millner
Millner VIP