Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Clown

 

 

Rundar av som en halv, sliter rev, är en orm

lägger an, börjar om, flätar garn till en boll, trär ett 

spel på din hals, röker ork på en stig, ser en sarv

sätter nock och släpper pil

En mossbelupen sten:

trummar kanske, genom allt

 

Och du?

 

Repar mod som en död, letar lä, dricker såll

fäktar pärlor i din mun, tecknar timmar på en höft

lägger tungan i min hand, spottar ut

all din rök, som också fanns

 

Elva dagar av ett liv som försvann

 

Och ditt namn?

 

Heter skog, heter stäpp, hette allt du inte vet

Var ett jag och ett du

det spelar ändå  ingen roll

 

 

Haha

 

Spänner bågen, är tartar, följer pilen 

med min blick

 

 




Fri vers (Fri form) av Kozo
Läst 372 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-11-16 23:16



Bookmark and Share


  Stanley Rydell
En målning som är en sång som är en dikt som är ...
2017-11-21

  Blomma-Stjärna VIP
guldpoesi!!!
2017-11-17

  i af apa
ett ljus mellan grenarna
av skogen. tänker lätt på Lennart Rodhes bild i orddräkt.
2017-11-17

    ej medlem längre
wow:


ett nytt flyt, med Dank och Labyrint
plingar in, strålande! +
2017-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Kozo
Kozo