Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Solstrale…


VAD POESIN OCH PROSAN GÖR FÖR POETEN OM NATTEN

 

när natten river oss i

våra bultande hjärtan 

poesin och prosan

sätter sig vid rodret 

och skriver oss till sans




Fri vers (Fri form) av Solstrale VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-11-17 02:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja! Fantastiskt fångat! :-)
2017-11-17

  MALVAA VIP
sant
2017-11-17

  Stay Golden
MAGNETIC!
2017-11-17

  Kim VIP
Underbar!
2017-11-17

  ULJO
Fint för själens ro
2017-11-17

  M.Eta
Igenkännande, ofta somnar man mitt i en mening!
2017-11-17

  Valter Örn VIP
Läser dessa rader med ett igenkännande leende på mina läppar :)
2017-11-17

  Valter Örn VIP
Läser dessa rader med ett igenkännande leende på mina läppar :)
2017-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP