Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

expedition

runtomkring mig brunt och gult
stänk av svart och rött
väggarna så tjocka
för mjuka

en fadd söt lukt
jolmig
sticker och fastnar i strupen

ingen luft här inne
hostar ändå

där nere
något intill min fot
rör vid mig
snälla hjälp

(när väggarna försvann såg jag ingenting. bara ljus)

blind men i rörelse
dock inte på eget bevåg
släpad kanske
men känns inte så

hur länge

det där ljudet
hela vägen
som om någon rensar avloppet
under vatten

(drömde länge. händer. en röst djup och varm. en annan klar, analytisk)

ögonen öppna igen
kan ändå inte se
kroppen känns lös
som fel ihopsatt

jag har stannat




Övriga genrer av ruddy good
Läst 132 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-11-17 02:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
hög igenkänningsfaktor på denna.
2017-11-17

  Kim VIP
Ja, det lät väldigt drastiskt! Som en thriller!
2017-11-17
  > Nästa text
< Föregående

ruddy good