Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2017

Jag har bara timmar av tankar.

Ensam.

Fotsteg.

Kyla.

Mitt förflutna jagar mig.

En förlåtelse för det som varit.

Jag ropar långt bort.

Men det bara ekar.

Tomt.

Bottenlöst.




Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-11-17 06:24



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Taskig känsla som kan smyga sig på.
2017-11-17

  Syrran77
Tankar som skapar tunga känslor.
2017-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP