Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gala blått


Jag ska strax flyga upp som en tupp
och gala i en blå färg. Väcka sinnena
med trumpeter och skvattra
precis som björktrastarna. Kasta mig över
de stackars maskarna som ovetande
om björktrastarnas uppvaknande
krupit upp ur jorden för att se
vilket väder det blir idag
och om solen behagat stiga upp
över horisonten eller inte.
Jag har begynnande huvudvärk och tar
en Treo som jag inte har.
Jag tar även en båt
som jag inte har
heller.

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Stefan Albrektsson
Läst 355 gånger
Publicerad 2017-11-17 06:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Albrektsson
Stefan Albrektsson