Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankarna.

Vindlande
far
tankarna runt i allt snabbare takt.

Som
stormarna över havet,
som
vinden över frusna fält.

Min hjärna hinner inte med,
vem...vad
kan forma kaosets
tankar till något jag kan förstå?




Fri vers av Ylvak VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-11-17 07:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ylvak
Ylvak VIP