Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avsked

 

I den gryende morgonen

när frostens täcke

lagt ett skimmer över marken

såg jag hennes vita gestalt

för sista gången

Det svarta håret

ramade in det bleka ansiktet

och jag förundrades över

hur vacker hon var

En mor bland mödrar

men för mig var hon den enda

nu så stilla

Det svarta skönheten

var på väg bort

jag kunde inte nå henne

aldrig mer

 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-11-17 08:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En sorgesång som öppnar vardagen, hjälper, tröstar, bygger inåt.
2017-11-20

  Lars Hedlin
Berör inom!
2017-11-19

  ResenärGenomLivet VIP
Du berör med din mjuka, fina dikt...
2017-11-18

  Valter Örn VIP
Mycket ömsint och livfullt skrivet i dödens närhet...
2017-11-18

  ULJO
Briljant
2017-11-17

  Marita Ohlquist VIP
Ömsint och kärleksfull text om sorg och saknad!
2017-11-17
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP