Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem är...

vem är jag förloraren
saknar nyvässad fjäder
som snärtar hånfullt
svärtande vita ark

menlös skrift
den blev min baneman
sorgen blev då
endast andras löje

© Bosse 17 november 2017.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 270 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-11-17 08:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten