Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För oss som älskar att springa


Tanka sig



En värld utan prickar
över i och under
mirakel och stunder
vi aldrig kan tro

Se och believe
det hägrar därframme
en två tre och fyra mil
rider en mara

Tanka sig med bensin
det för människan funnet
som bränsle för färden
för livet detsamma











Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-11-17 09:04



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra skriftat!
2017-11-19

    ej medlem längre
jag kan inte springa längre. men det var kul då jag var ung.
2017-11-17

    ej medlem längre
jag kan inte springa längre. men det var kul då jag var ung.
2017-11-17
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP