Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi ska alla dö

 

 

det är bara så

inget vi kan göra åt

det ofrånkomliga

en dag tar det slut

det som kallas liv

finns inte mer

lämnar kvar

barn, make/maka

barnbarn

vänner

att leva med en dödsdom

att leva med döden

som följeslagare

är en riktig pina

 




Fri vers (Fri form) av Öknens Ros VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-11-17 10:31



Bookmark and Share


  MALVAA VIP
vägen till döden absolut finns
men det som absolut inte att tänka på den hela tiden
för då är man begravd levande
det man ska göra att inte döda känseln av njutning av livet och när döden kommer så kommer den
:)
2017-11-17

  BenGust VIP
Tänkte på pin tji resa mig upp och byta ut min grav mot en höbal någonstans
i Oklahoma...

2017-11-17

  Cikoria Blå VIP
Som din dikt säger i början så gäller det alla, utan undantag. Klen tröst, kanske.
Men en vet ju faktiskt inte riktigt vad som väntar runt hörnet...
2017-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP