Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hundattack.


10 443

Saknas professionalism.
Saknas moralisk kompass.
Saknas insikt, förståelse...
Saknas kontroll - empati!

Oskyldiga angripna av
tysk schäfer, skadade.
Ingen ursäkt för detta!
Vilka hemska minnen!

Kollegialiteten går före
sanningen - dömer ej -
konstaterar bara surt
att vi lever i ett korrupt
samhälle, på alla plan.




Fri vers (Fri form) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 407 gånger
Publicerad 2017-11-17 12:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje