Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frihet

Caron dväljs i skuggan

Redo att hämta dig och föra dig till Hades rike.

Men det är mycket kvar för mig att göra

Så Caron och Hades lär få vänta ett slag

Nej, Liberta vakar över mig och får mig att skriva

Skrifter om positivt och negativt

Uppvaknandets skrifer




Fri vers (Fri form) av Jan Johansson
Läst 156 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-11-17 13:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
drivkraften

2017-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Jan Johansson
Jan Johansson