Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Latino vännerna med drag och det sjuka lilla jag"


Livsmönster efter kynne och behag




Kura skymning i ett mörkt
Rum med mörker utanför
Och tyst stirra in i ett ljus

Vad är det för något djupt
sjukt mano-depressivt syn
-sätt? Och det dessutom på
en Fredag av alla dagar!

När man kan vara tillsammans
I en ljus lokal med en fet Disco
-lampa. Salsa musik o all rörelse
med fullt ös o mänsklig närvaro

Jag sa en gång till en nojig
stressad Argentinsk god vän
med bländvitt leende

Argentinare o Brasilianare
borstar tänder mest i världen
6-8 ggr om dan.( enl.statistik)

Att jag skulle betala en veckas
Semester till honom för att han
skulle få lyxen att vistas ensam
i tält, en vecka på Gotska Sandön
Vila upp sig, fundera och bara finnas
till ensam med den vackra naturen.

Är du tokig skrek han- aldrig i livet!
Vad ska jag göra där ensam, och
tänka på alla andra,vad dom gör
och har kul.Det,det är ju sjukt
elakt tänkt ju!

Du skulle väl kunna ha en radio
med dig pep jag

Radio sa han med djupt förakt
och stora ögon

- Du är ju en sadomasochist!

Och du ska va min vän
Bölade han. ..

Tystnad efter det


Suck!
Jag tror jag drar täcket
över mig och väntar på
att det äntligen ska bli
Fredag, så man får kura
Skymning och stirra in
i ett ljus tillsammans med
den sköna stillheten

Och slippa allt tjatter
Cyberspace skvaller
och psykedeliska
Discolampor

Förresten man kanske ska
passa på och boka en resa
till Gotska Sandön i sommar

Nu,när det är lugnt!
Och innan någon annan
hinner före.














Inspirerad av:
Xavier Fernandez
eminenta skrivelse
"Från Sverige till
Paradiset"
Tack!






Övriga genrer (Kåseri) av Sefarge VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-11-17 16:38



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Härlig berättelse om att ta vara på livet, på olika sätt. Jag borstar ofta tänderna:)
2017-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP