Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
gla


gla

hur så mycket gladare

för att hönan värpt tuppen galit

du har ätit ett skrovmål min vän

rörligt intellekt överrörligt

spring nu inte i sicksack på det att du ej fastnar i handtaget




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 362 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-12-04 12:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taly