Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2 ögon som lyser


olyckligt kär nattetid i drömmarnas land

olyckligt kär nattetid i drömmarnas land

2 ögon som lyser om natten
likt stjärnorna
1 leende som skiner upp
kastar ljus bland skuggorna
i mörkret likt månskenet
1 stort hjärta utan slut
1 godhet utan gräns

som väcker en brinnande
saknad
en dunkande längtan

som klär nyfikenheten i blodrödaste
klädsel av förlägenhet
rodnaden glittrar som eldflugor i mörkret
som dansar

som blottar ett naket hjärta
som väntar på att få bli kysst
förtrollad bortrövad utav en vild
passionerad dröm i sensualitetens
lockande värld

sen blir allting svart en stund
öppnar ögonen solen lyser det är morgon
allt va bara en dröm och en ny dag väntar




Fri vers av MathiasV84
Läst 318 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-11-17 19:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MathiasV84