Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG KOMMER JAG KOMMER

Hej kära läsare!

 

jag har lekt med mitt barnbarn idag

jag råkade ligga sömnlös under natten

- "sarmor" (det betyder farmor) ... jag kan leka

och du kan ligga bredvid när jag sjunger ...

så kan du vila och skratta med mig... ;) 

fyra år och väldigt lik sin far dvs min son

 

på söndag ska jag till mitt sjätte barnbarn

hon föddes i början av juni vi har setts endast

två gånger för min dotter bor tjugo mil från oss

jag har ingen bil men nu har väninna tagit körkort

därför ska jag njuta extra av att gosa med henne

med hennes två stora syskon två barnbarn till...

 

ni ska bara veta att jag är jätteglad över livet

men ibland när man inte sover, hm ja då ...

då tror jag att jag njuter ännu lite mer för att

jag är begåvad med att kunna roa mig själv och

skratta och leka med dessa små guldklimpar

de är vackra fina fantastiska pärlor i mitt liv

 

mina barn är helt fantastiska och självständiga

min yngsta är 16år och min äldsta är 30 år ...

en pojk och tre flickor de är mirakel verkligen

 

denna tacksamhet vördnad och ödmjukhet

som hela detta livet ger oss människor ...

framför allt i relation till varandra om det så är

mellan vänner eller i familjen så är detta störst

att känna sig ett med en grupp liksom omfamnad

 

det jag upplever på poeter.se är socialisering

hur vi knyter band som gläder inspirerar och

ger oss en känsla av samhörighet och mening

 

meningen med poeter.se är meningar ... ;)

 

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Solstrale VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-11-17 21:02



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Fin text om den stora kärleken till de sina..Härligt!
2017-11-19

    ej medlem längre
Härlig berättat. Ja, meningen med Poeter är meningar. :-)
2017-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP