Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vågar jag

Du berör mig utan att ta på mig.
Vågar jag sträcka ut min hand och ta din.
Vågar jag se djupet i dina ögon utan att få dig att tveka.

Vill beröra, men inte förstöra.
Vill höra ditt hjärtslag utan att ändra din rytm.
Vill blottlägga din själ, utan att trampa.
Vill inte att mina avtryck får dig att fly.
Vill bära din själs skatter utan att stjäla.

Vågar jag röra vid ditt liv,
med min förälskelse.




Fri vers (Fri form) av Kjell-Gunnar Bergman
Läst 459 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-11-17 22:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kjell-Gunnar Bergman
Kjell-Gunnar Bergman