Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

buGa

det finns inget liv som bromsar en färd

Ty resan, resan gör livet värt

Det finns bara fotsteg som leder bortom 

Som tröstar hjärtan på väg

Ler och säger kom.




Bunden vers av Yrre VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-11-17 22:45



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Serent skönt.
2017-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP