Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale och Mr_Solstråle selfie…


FEM MUNNAR MED KYSSAR

 

du vill inte ha kaffe?

eller vill du ha kaffe?

jag går ut i köket ...

och fixar kaffe

ville du ha? ...

 

nej ... nej nej

jag vill ha

fem munnar

med röda kyssar

fyllda med kärlek

 

det går inte  det kan jag

inte göra för dig ... 

kissa, andas eller skriva

men pussa dig krama dig

kyssa dig bry mig om dig älska dig

 

vad fint

då vill

jag ha

kaffe

med påtår

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-11-17 22:49



Bookmark and Share


  ULJO
Strålande
2017-11-21

    ej medlem längre
Hurra för
KYSSAR
i alla
FORMER
!
2017-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP