Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"R.Wolff"

Med din maskulina
röst

Med ditt lite
feminina sätt

Har du tagit
tåget in i folksjälen

parkerat

stannat kvar

men nu tog du precis
en enkel biljett
till månen

Med ditt breda leende
slipper du nu alla krämpor

Tack för att vi hade ögonkontakt
och samtalade på Dramaten

Edith Piaf tar nu hand om dig

© Christer Johansson 2017-11-17









Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-11-17 23:41



Bookmark and Share


  i af apa
Fin hyllning! Vi bodde i samma kvarter tills helt nyss...
2017-11-18

  Mia Popiana
Kan inte låta bli att le... Även om tårarna bryter igenom
2017-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP