Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Älskar Almqvist dikt och vill använda den för att beskriva det magiska mötet mellan själsfränder.


Om bland tusen själar

Om bland tusen själar
Någon enda ser på dig
Tro på det mötets mening
Tro hens kärleks glans

Du går inte längre ensam
Alla på dig de skåda
Skådar för hens skull

Lycklig är du och säll
Själens möte ikväll




Fri vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-11-18 01:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP