Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Och vart kom nu dessa ord ifrån? Go figure ...


Kärleken är röd ...

... till sin färg

liksom blodet
som hela vår kropp
genom ben och märg
syresätter

Ty om det inte vore så
och dess färg vore blå
skulle det vi brinner för
så hett och kärt
av lågorna bli 
fullständigt förtärt

Kärleken 
förutan 
förälskelse och passion
vore som
vårt blod utan syresättning
för vår kropp

bortom allt hopp
om fortsatt liv

för mig
ett otänkbart alternativ

Kärleken förutan
skulle jag ej vilja vara
Det skulle vare sig
min kropp eller själ
ens för en kortare tid 
kunna klara

Så så länge 
kärlekens färg förblir röd
lever mitt hopp
om ett långt lyckligt liv

och det är det
som mig får
känna
att jag lever
och ej ännu är död

Om än för stunden
jag i grunden
lider en del
av en viss
kärlekesnöd

Ty du fattas mig!

Du som är den dig
vilken är så 
innerligt sinnligt
och underbart fysiskt
ämnad bara för mig ...

 

 

 

 

____________________

Publicerad här tidigare i juli 2012




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 375 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-11-18 02:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP