Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter USA`s diktamen #Metoo, folkets drivkraft och livlusta i Sverige är borta.


# Metoo "Världsberömda rykte" där en ren önskan,

Förespelet  på jobbet funkar som en sexuell apel mantra där hemma.

 hahaha, 

På mer lett svenska det är en EU "vännina"som håller svenska kvinna äktenskap levande på sina axlar och som värmer henes man inför kvällens läggning med hene.

Vem tror att vall av ministrar är av en slump är blåögd! Den politiska klimatet har en tendens att stigmatisera på breddat front.

Tragisk och okontrollerbart. En oanständigt kränkande trend  föds och som bara fortsätter men under andra former, på alla statliga och privata institutioners och yrkeskategori.

Från och med nu, framåt varje individ  blir involverad och måste leva i en traumatiserande nationell stigma det politiska klimatet inför val regering år 2018.

Urch.

Genom ordval medierna bidrar till att ytterligare stigmatisera svenska kvinnor som blir en sport fråga av det sort som vilken som helst fråga kommer på tall: numer/yrkeskategori. 

Att leva som stigmatiserad besläktad som svin till män och medborgare som sådan, man blir olojal staten, ännu smäre...

Det måste vara mycket tragisk i den tysta för alla män, händelser och livlust förluster och slutligen falla i en stor apatisk känsla som orsaka till mänens stigmatisering inför bli bra soldater.

Och nu har jag svort att göra skillnaden på svenska arbetsmarkanad fällt eller tjänster utbud, om vem är offer och vem är succes kvinna efter meriter?

Det kanske finns ändå endast ett, en  ända fin kvinna i landet som är vår drottningen;

http://evz.ro/afacere-spionaj-secolului-xxi-amanta-putin-kremlin-anna-chapmann.html

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 367 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-11-18 07:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP