Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilsevandring

Jag förstår världen
bakifrån
Men möter den
framifrån
Skäller och skriker
på utsidan
Gråter och kvider
på insidan
Låter fötterna ta
besluten
och kroppen
följa med
Skriver listor
med vill och borde
som blir liggande
på köksbordet
Låter andras liv
skymma mitt eget
Vaknar förvånad
klockan tre på natten
Griper efter papper och penna
för att fånga en främling




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-11-18 08:42



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
De två sista raderna är ett starkt avslut på en bra och tankeväckande text!
2017-11-26

  Kjell Åhsberg
Det är lätt att gå vilse mellan viljan och oförmågan att handla. Och handla rätt!
2017-11-18

  Eva Helene VIP
Bra beskriven frustration!
2017-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP