Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En poet här inne inspirerade. Kan ha varit 'silverstripe'. Kan en pipa pipa? Ge ifrån sig ljud. Säckpipan kan det även.


Kritik på en text (1646) nio rader





En kan tydligen 'tröttna på allt'.
Till och med klagosången kan bli 'vardag',
blott den sjungs 'tillräckligt ofta'.

Men att producera och läsa texter,
är fortfarande en sport som håller i sig.
Men 'även att vissla' kan sätta färg på tillvaron.

Om en kan det.
Vissla.
Måste absolut köpa en pipa, i någon sportaffär...




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 617 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-11-18 09:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP