Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är alltid morgon någonstans i livet

Vi är alla genier
på vårt eget sätt
stjärnor som lyser
i den svartaste av nätter
i väntan på dagen
då allting klarnar

Jag tar ett tåg
till en fjärran station
ser mig själv på en perrong
i undran bevakar jag
det som sker

Det är alltid morgon
någonstans i livet




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-11-18 09:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP