Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Parafras står för omskrivning. Omskrivning av ett mer eller mindre citat, ordspråk, uttryck.


Dagens parafras 2017 11 18





Som en del jägare sagt och fortfarande uttrycker sig.

'Vi är alla jägare och byte,
bara att jaktmarkerna skiljer sig en smula åt'




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 427 gånger
Publicerad 2017-11-18 11:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP