Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rotfäste

Det drar i själens trådar
Barndom och ungdom
tvinnas ihop med medelålderns strävan.
Vem är det som gör jobbet?
Vem inuti börjar sortera och organisera livets mappar?
Är det hjärnans general
eller själens pulserande livsström
som ständigt skapar nya kretsar?




Fri vers av Feminaz
Läst 218 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-11-18 12:06



Bookmark and Share


  aol
Jaa härvaron i tillvaron hjärnans logik och hjärtats djupa känsla,bakom detta är det nåt större som styr oss,
2017-11-24

  Jaseph
Intressanta funderingar. Man kan verkligen fundera över vem som styr. Inte helt självklart. Medvetandet är ett mysterium!
2017-11-20

  Marita Ohlquist VIP
Läser din text med stort intresse, känns inte helt obekant!
2017-11-19

  ResenärGenomLivet VIP
Liknande tankar och funderingar kommer och går...bra skrivet...
2017-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz