Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en viskning

 

 

 

min tanke nuddade din

likt en vibration

i själen

jag kände värmen

omslöt min kropp

 

det är inte slut

banden finns där

osynliga för världen

 

vart för oss vår resa?

till fullkomlighetens oas?

målet är egalt

resan det viktiga

bara du finns där

 




Fri vers (Fri form) av Öknens Ros VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-11-18 13:07



Bookmark and Share


  Boneyfrank VIP
Älskade upplägget och formen, det gick rakt in!
2017-11-21

  S~A •••
ÄLSKAR sista meningen. Så vackert
2017-11-20

  ResenärGenomLivet VIP
..."bara du finns där"...så fint och kärleksfullt...
2017-11-18

  BenGust VIP
Fullkomligheten är oftast bara illusion.
Kanske får nöja sig med enstaka ljuspunkter efter vägen. Om ens det.
2017-11-18

  Per Drysén
Mötet triggar gemensamhet i resan
2017-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP