Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STJÄRNA ÄR ATT ÄLSKA DIG

november är döden

låt eldarna spraka

ty värmen och glöden

vi fordra tillbaka

november är så långt

ifrån formidabelt

det är miserabelt

och oacceptabelt

men mitt i allt rusket

allt dystert och grått

det lyser en stjärna

för livet jag fått

 

LARZ GUSTAFSSON 18/11 2017




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 223 gånger
Publicerad 2017-11-18 13:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP