Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den vita älgen

de vill skjuta den vita älgen
för att den betett sig som ett djur

undrar vad älgen vill göra
mot alla som beter sig som människor?




Fri vers av bàrdachd
Läst 160 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-11-18 14:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bàrdachd
bàrdachd