Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svart asfalt


Framför mig ligger svart asfalt.

Det finns ingen andleding att gråta

I en ångestladdad värld

Finner jag några irrbloss

Irrbloss som letar sig till mitt hjärta

Och växer

Det finns saker vi behöver lägga bakom oss

Jag behöver tro på mig själv




Fri vers (Fri form) av Jan Johansson
Läst 303 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-11-18 14:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
tro på sig själv är viktigt
2017-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Jan Johansson
Jan Johansson