Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När döden hälsar på

likt en kråka sitter jag på din balkong
och känner av smärtan i din bröstkorg

jag väntar och väntar
på rätt tid
då du ska bli min

likt en gam sitter jag och iakttar din kropp
det finns ännu hopp
om att överleva men både du och jag vet
att din tid är förbi

likt en falskt sjungen sång
ekar nu din hjärtas klagosång

Jag korpen som väntar på din själ
det finns snart ingen tid att slå ihjäl.







Bunden vers (Rim) av Dexter Högdahl
Läst 443 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-11-18 16:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dexter Högdahl
Dexter Högdahl