Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi har råd med varann

När pengarna är slut har vi råd med varann

När livsgnistan har tömt sitt krut har vi råd med varann

När barnet i dig vill ut har vi råd med varann

I kärlekens slutminut har vi råd med varann






Fri vers av Emelieeklund
Läst 355 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-11-18 17:21



Bookmark and Share


  Stay Golden
Lovely <3
2018-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Emelieeklund
Emelieeklund