Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något annat än alkoholen

Hittade min trygghet
 i något annat än alkohol
Hittade mig själv
 i någon annan än sorgen

Lät kärleken kännas
 i varje del av vardagen
Lät ensamheten försvinna
 i varje andetag som togs

Vågade älska någon
 med allt jag hade
Vågade känna kärlek
 med allt du gav

Förlorade mig själv
 när allt en dag försvann
Förlorade allt fint
 när allting en kväll raserades







Fri vers (Fri form) av amandaz
Läst 634 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-11-18 17:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Wow! Den här grep tag och släppte inte taget. Mycket bra skrivet! 5/5
2017-11-18
  > Nästa text
< Föregående

amandaz
amandaz